Linkedin Kullanıcı Adı Değiştirme

Linkedin Kullanıcı Alma

  • Profil sekmesi altında Profili Düzenle linkine tıklayın.
  • Profil fotoğrafınızın hemen altında kullanıcı adını düzenleme linki bulunmaktadır.
  • Açılan ekrandan uygun kullanıcı adını yazıp kaydedin
  • İşlem bu kadar basit.



Linkedin Kullanıcı Adı
İnternet üzerinde kişisel yada firma markanızı oluştururken sosyal medya sitelerindeki kullanıcı adlarını almanızın bir çok önemli yanı var.Bunlardan en önemlisi Sosyal medya platformunda sürekli aktif olan kartvizitiniz olmasıdır.


Linkedin Nedir ?

İnsanların iş tecrübelerinin, mini cvlerinin, uzmanlık alanlarının paylaşıldığı ve bulunduğu sektördeki insanlarla birebir bağlantı kurabildikleri bir sosyal ağdır. Linkedin profilinizin gelişmesi bağlantılarınızı ne kadar verimli kullandığınıza bağlıdır.Profil bilgilerinizi tamamlamanız ve güncellemeniz iş bulma şansınızı artırırken kişisel markalaşma çalışmalarınızada destek vermektedir.


Linkedin Kullanıcı Adı Önemi ?

Linkedin üzerinde bir hesap oluşturduğunuzda hesabınıza ulaşmak için rakam ve harflerden oluşan bir link verilir. Bu link ile hesabınıza direkt ulaşılabilir. Ancak sizinle iletişime geçecek kişiler için bu durum bulunabilirliğinizi biraz zorlaştırmaktadır. Gerek hatırlama güçlüğü gereksede kartvizitiniz vb. matbu evrak üzerine yazıldığıdan anlamsız olmasından dolayı, kullanıcı adının değiştirilmesi gerekmektedir.

Bu yüzden size özel bir url  olan kullanıcı adı alabilirsiniz. Bu işlemin akılda kalıcılık açısından oldukça faydalı olduğu söylemek gerekiyor. Özellikle işletmeler ve pazarlama şirketleri açısından Linkedin’deki kullanıcı adının iyi belirlenmesi kişi ve marka açısından unutulmaması gereken bir noktadır.


Linkedin Kullanıcı Adı Neden Önemlidir?

Özellikle de arama motoru optimizasyonu açısından oldukça önemi olan bu konu ayrıca size ulaşmak isteyenlerin de işini kolaylaştıracaktır.

Örneğin; Kullanıcı adı değiştirmeden önceki linkedin adresiniz tr.linkedin.com/pub/isim-soyisim-ertaş/48/784/a5c iken kullanıcı adınızı değiştirdikten sonra http://linkedin.com/in/isimsoyisim şeklinde daha basit ve ulaşılabilir hale gelmektedir.

1 yorum :

  1. premium hesapdan bahsediyorsunuz herhalde bende kayıt linki çıkmıyor

    YanıtlaSil

 
KULLANICI ADI ALMA © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger